[INFO] Najlepsze serwisy Śląsk
Zwiń
X
-
O fajne , w Rudzie to mam blisko - tez mi się przyda.
A ja dziś polecam ze szczególną uwagą :
Geometria Podwozi Czesław Duda - Koniecznie CZESŁAW !
32/202-78-70
I problem ściąganai Octavii jest już za mną - a zrobili super , może nie tanio , ale genialnie .
Specjalizują się w przypadkach trudnych i trudniejszych - robią grube fury , więc spisali się i przy Skodzie na medal.Favorit , 2 x Fabia i teraz Misio Polarny na lekkim gazie ... to historia mojej przyjaźni ze Skodą .
Skoda jest ze mną od zawsze.
Komentarz
-
-
ŚLĄSK , KATOWICE
Ja zdecydowanie polecam ekipę tłumikarzy :
Gawrońscy S.C.
Ul. Sarmacka 10
[email protected]
Telefon: (032) 204 63 98
Informacje: Tel.kom .501 293 524
GODZINY OTWARCIA:
PON-PT 7-17
SOBOTA 8-12
Gawronscy S.C Serwis ukladów wydechowych. Nasza firma rozpoczela swoja dzalalnosc w 1972 r. Na poczatku istnienia na rynku motoryzacyjnym wykonywala uslugi z zakresu: blacharstwo samochodowe. mechanika i naprawy ukladów wydechowych. W 1980 siedziba firmy zostala przeniesiona do Katowic na ulicy ...
Robiłem tam dwie fury i jestem mega zadowolony. Co ważne nie ma kolejek, jedziesz bez umawiania się. Ceny również są bardzo OK!Radio: C90r+XDP210EQ
Kable:Opt,Skyline,50 mm
Wzm:XES M1+FP 1.800
Glosniki: SUPREMO,CDM54,SQ6,Aliante
Komentarz
-
-
ziutsane, też polecam 100 %
Robiłem bardzo trudny wydech do V8 silnika - wykonanie bajka , cena bajka , zero reklamacji !!
DJ Mlody Motopartner - pisałem J/W i koledzy też dali namiaryFavorit , 2 x Fabia i teraz Misio Polarny na lekkim gazie ... to historia mojej przyjaźni ze Skodą .
Skoda jest ze mną od zawsze.
Komentarz
-
Komentarz